onsdag 31. august 2011

Ja, da var det blogg da. Er vel på tide å starte den opp, så folk kanskje får den med seg før vi er hjemme igjen.

Det har vel vært relativt høyt opp på listen over ting jeg ikke hadde store planer om å gjøre i løpet av livet, så bedre om vi kaller det, offentlig dagbok, eller noe. I går fant jeg forresten dagboka fra USAturen jeg hadde i 2001, tror jeg det var. Veldig underholdende lesing!

Men nok om det, over til det som egentlig skal stå her, Asiatur. Jeg og Kaja, som helt sikkert kommer til å vise seg fram her, begynte å snakke om turen i Mars/April, tror jeg. Vi hadde en kveld med 16 runder Idiot, og etterhvert kom vi inn på hva vi skulle til høsten. Etterhvert som tida gikk og vi ble bedre kjent, begynte vi å snakke om steder vi hadde lyst til å få med oss på turen. Kina med Beijing, muren, Shanghai, Guilin og Tibet, Nepal, Vietnam, Kambodsja, Thailand, Burma, Malaisia, Indonesia, Borneo, Fiji, og Filippinene, Det summerer vel opp nesten alle landene i sørøst, med unntak av noen få. Fant fort ut at det ikke funka helt, med tanke på at vi veldig gjerne ville hjem til jul.

Så vi kutta ned litt. Mange som vet det her, men her kommer det som er planen. Hong Kong og Vietnam. Først Hanoi, så videre sørover med Reunionexpress og x antall småstopp. Inn i Kambotsja, videre til Thailand, Malaysia, Singapor, Bali og Lombok i Indonesia, så hopper vi rett nord til Filippinene. Derifra turer vi videre ut i Stillehavet og bruker siste rest av det vi enn måtte ha igjen av penger, på Hawaii! 

 Så det var det, 12 dager igjen. Så mens hele landets asfalteringshær legger asfalt i oppkjørselen, ligger jeg her å drømmer meg bort til Hanoi's travle scooterjungel og Thailands eviglange og hvite strender, gjør magen opprør. I form av god gammeldags reisefeber. Lykkelig uvitende om hva den skal bli utsatt for fram mot jul.                                

Godt den har mamma og pappa's pinnekjøtt å komme tilbake til!

So long!3 kommentarer:

  1. Til å ikke ville blogge skriver du overraskende dagbokfengende ;D Gleder meg til å lese! :D

    SvarSlett
  2. Endelig er turen i gang! Kos dere masse!!! Blir artig å følge dere litt på bloggen!

    SvarSlett
  3. Woho! Da er turen igang, gleder meg vilt til oppdatering ^^

    SvarSlett