tirsdag 8. november 2011

Malaysia

Georgetown og Pula Penang

Her gikk dagene fort. Og vi så at visumet snart var på vei ut. Vi hoppet på toget og hadde en god natts søvn på en 19timers togtur til Butterworthpå fastlandet like innenfor Pula Penang og Georgetown. på båten ut kom regnet. Øya var solfylt og imøtekommende(enn så lenge) mens fastlandet var køll svart. Veldig stilig var det!


I Georgetown tok vi inn på Banana inn og hadde rom like over Reaggea bar. Så hver natt sovnet vi inn til de deilige rytmene fra Bob Marley.


Neste dag ble detrundtur på scooter, først litt rundt i byen så ut til Nationalparken. Hvor vi trasket rundt i 3-4 timer, ned til ei nudelig strand, med et skilpaddeforskningssenter. Vi traff på apekater og ikke så mye annet. litt skuffende, men er vel kanskje like greit.


Deretter var det tre kvarter under tak for å se på regnet, det sluttet etterhvert og vi bestemte oss for å ta turen ut. 5 minutter etterpå var det på'm igjen. Vi fant en plass langs veien med nydelig utsikt ut

over solnedgangen og det flate landskapet under oss, vi hadde kjørt opp til rundt4-500m over havet. I det vi stoppet motoren startet den skumleste episoden vi har støtt på så langt. Først et mandig bjeff. Så kom en godt voksen hannhund av ukjent rase byksende ut av de små forlatte butikkene. Vi viste ikke helt om det var en enslig røver eller bare en hund med eier uten bånd som ville vise hvem som bestemte, så vi sto litt forfjamset å så på han der han sto å knurra. Tror jeg ventet på at eieren skulle komme. Vi skjønte først at det ikke var noen eier, da det kom 4 til og en av dem, en gråsvart bikkje fra helvete kom løpende mot oss med flerrende tenner. Og da skjedde det noe rart, den brune, glefta til mot den svarte og stoppet den. Hadde ikke det skjedd er jeg sikker på at vi fortsatt hadde vært i Georgetown eller hjemme. Da skjønte vi at det var på tide å komme seg bort, vi hoppet på scooteren og kjørte først sakte bort fra dem, den svarte prøvde seg igjen, men ble stoppet for andre gang. Nå løp den brune bare en halvmeter fra oss og glefsa og knurra det han var god for, så med høyrefoten klar for å sparke ga jeg det scooteren var god for (som ikke var veldig mye) men vi kom oss unna og kunne senke skuldrene. Hadde litt hjertebank da ja. Like etterpå så vi en overkjørt Iguan på en meter, det var litt gøy da. Ikke at den var overkjørt, men den var stor! Vi kom oss tilbake uten Rabies, kjøpte bussbiletter og hoppet til køys.

3 kommentarer:

 1. Æsj. Bikkjer kan være skumle ting.
  Godt å høre at det gikk bra. Høres ut som flaks :S

  SvarSlett
 2. Shiiiit!!! Heldigvis så kan man rabiesvaksineres etter at man har blitt bitt (tror opptil 72 timer faktisk), og såpevask er faktisk enda veldig effektivt!

  SvarSlett
 3. HAHAHAHA "ikke at den var påkjørt da" :D Fantastisk! Det er også ganske bra at dere er langt av gårde, og det dere må passe dere mest for er hundene! :) håper dere koser dere på Bali!

  SvarSlett