onsdag 19. oktober 2011

Mui Ne og Saigon

Etter klager fra fjern, og ikke så mange andre, er det vel på tide med en heller stor oppdatering. Sisten sist har har vi da kommet oss fra Mui Ne, til Saigon, vært innom Mekong deltaet , Krysset grensa til Kambodsja, Phnom Penh og nå befinner vi oss i Siem Reap. Har hatt tre fantastiske dager i Angkor området.

Mui Ne

Dette er en liten og koselig plass med ei lang gate, med havet og store hoteller på ene siden, og butikker, små hotell og spisesteder på den andre. Dagene her gikk i å være på stranden i strålende sol frem til kl 3. For så å finne sjul for regnet som fulgte resten av kvelden.
På stranden hadde vi fast plass ved siden av ei kite/surfebule, drevet av et par fra Karibien med dreads. Så ble litt surfing her og. Sjefen der hadde et veddemål med de andre som jobbet der, Han skulle få meg opp til å kite på vann i løpet av ti minutter. Og jeg skulle få det gratis, men siden vinden sviktet oss de neste dagene ble det ikke noe av.
Vi besøkte også sanddynene som lå like nord for byen.

Saigon

Med Onkel Håvard og Pust på Ipoden ankom vi Saigon. Med sine nydesigna høyblokker og franske rekkehus om hverandre var det noe helt annet en hva vi hadde sett før. Så ble ikke noe mer enn et par dager her. Vi besøkte Cu Chi tunellene, som den nordvietnametsiske guerilliaen brukte mot amerikaneren. Vi hadde en liten runde rundt i byen senere før vi tok turen lengre sør, og mot Mekong. 

Saigon har foresten 5 millioner scootere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar